18 November 2012

Kirketaket er ferdig!

 Mye har skjedd med kirketaket de siste ukene. Se - nå er hele taket dekket!

Det er fortsatt litt som gjenstår for å sikre det mot cyclon-vær, men alle er veldig glad for å ha kommet så langt før regntiden starter.

Hver søndag er det minst to runder med takkeoffer. Da begynner man bakerst og absolutt alle går frem en etter en og legger sin gave i de store kollektkurvene - hver kurv til forskjellige formål, det være seg diakonalt arbeid, støtte til presteskolen, søndagsskolen, kirkebyggingen eller andre formål

De gir av det bittelille de har, og Gud som ser til hjertene vet at at mange av disse menneskene som gir noen få øre gir så mye mer enn oss - vi som gir av vår overflod uten å merke at vi har gitt bort noe... For mange av våre søsken her, betyr det litt mindre mat på bordet, det at de gir sin gave i Guds hus. Allikevel står de på sammen, og slik kan menigheten kan vokse og kirkebygget reise seg. Slik kan de bygge et hus der mange kan møte med den Allmektige Gud - han som både bor i det høye og hellige, men også hos dem som er nedbøyd og knust i ånden - Jesaja 57:15.

 Måtte vi la oss inspirere! Måtte vi sammen med våre søsken rundt om i verden gi det vi har til Gud, og la ham styre prioriteringer og valg vi gjør, slik at pengene våre kan bli til velsignelse for andre så vel som oss selv! La oss ta utfordringen idag - ikke vente til en annen gang!

(Foto: Tone Benestad)

No comments:

Post a Comment