25 November 2010

Nasjonalt kurs for alle Shalom-medarbeidere


13-19. september arrangerte Shalom et nasjonalt kurs for alle Shalom-medarbeidere. Både lærere, sykepleiere, leger, prester, evangelister og kontorister kom fra øst og vest, syd og nord. Alt i alt var vi 100 Shalom-medarbeidere samlet. Både interne og eksterne forelesere bidrog med solide forelesninger innen ulike fagfelt. Halvparten av tiden var deltakerne delt i grupper som hadde fokus på helse, skole eller evangelisering. Resten av tiden var det fellesseminar med fokus på relasjonen mellom kristne og muslimer (Christian-Muslim relations).

Shalom har fått to nye teologer i staben, Patrick og Max, som begge har en mastergrad innen Christian-Muslim relations fra Nairobi. De bidrog med solid undervisning om trosinnhold så vel som hvordan vi som kristne skal møte våre islamske venner med Guds kjærlighet.
Kursdeltakerne opplevde det godt å komme sammen med andre medarbeidere, lytte til gode forelesere, ta inn solid forkynnelse og dele dyrekjøpte erfaringer fra et vanskelig arbeid.

Alle forelesningsmanus ble til slutt samlet i et kompendium som alle deltakerne fikk med seg hjem. Dermed har de også fått en viktig ressursbank til bruk i arbeidet sitt.



Vi retter en stor takk til Danmission som bidrog med 30.000 kroner til gjennomføring av kurset!

No comments:

Post a Comment