15 February 2012

MM på Antsirabe

Vi gjør oss klar til å dra til høylandet, der alle misjonærene skal samles til fagdager fra lørdag til onsdag i Antsirabe. Vi starter den lange kjøreturen fra kysten og inn til Tana imorgen tidlig kl 05:00 (ca 11timer kjøring) og så videre fra Tana til Antsirabe (3timers kjøring) på lørdag. Vi gleder oss veldig til å få et avbrekk fra Mahajanga, møte alle de andre norske, og se Simon kose seg med sine norske lekekammerater! Men det er alltid en bøyg og litt spennende med den lange reisen... Vær gjerne med å be om at vi må bli bevart fra ulykker og uhell på veien, og at barna må komme i reisemodus og takle de lange timene. Skal bli godt når vi er vel fremme!

Hvert år samles hele NMS-kollegiet 5 dager i februar og 5 dager i oktober. På våren har vi fagdager og på høsten har vi samling med oppbyggelig fokus. Vi kaller det fortsatt MM (MisjonærMøtet), selv om formen og innholdet er anderledes enn de tidligere Misjonærmøtene i NMS. For oss som bor langt vekke fra de andre norske kollegaene våre, er disse dagene særlig verdifulle! Denne gangen er det døveprost og kollega Terje Johnsen som skal ha hovedsamlingene med temaet "Forskjelligehet - skapt i Guds bilde".

Det er første gang vi er tilbake til Antsirabe etter at rehabiliteringen av flere av bygningene var ferdig, og det nye senteret Lovasoa er i gang. Vi gleder oss til å se hvordan det er blitt! Det øverste bildet er fra baksiden av det gamle internatet, der det nå er blitt restaurant i første etage.
                                                   Familien Sand snart klar til avgang :-)

1 comment:

  1. Lukke til med turen! Det er rart korleis Madagaskar kan sjå så lite ut på verdskartet, men ta så lang tid å reise rundt i. Så store dei har blitt! Og då meiner eg ikkje foreldra. De er alle utruleg fine!

    ReplyDelete