09 February 2012

Shalom-bloggen fornyes

Vi har startet et nytt år. Vi har startet med nye muligheter og nytt mot! Det har Shalom-bloggen også! Med ny layout og ny giv ønsker vi å være med å bringe glimt fra arbeidet her på Madagaskar til dere i nord.

Det er mye som skjer! Flere av de små menighetene i landsbyene vokser. Skolene er i gang med nytt semester. Flere av sykepleierne har hatt kursing og verdifull oppfølging. Shalom-administrasjonen har flyttet kontorer inn i den tidligere misjonærboligen. Gjestehuset utvides. Bygningene til det nye Shalom-senteret reiser seg - for å nevne noe!
De nye misjonærene begynner også å komme på plass både i hjertet og i hverdagen. Det er nå tre måneder siden vi flyttet til Mahajanga som nybakt 2-barnsfamilie, og det er fortsatt veldig mye som er nytt og spennende og utfordrende for oss alle. Men litt etter litt finner vi vår plass!

Gjennom små glimt og bilder av folk og arbeid, håper vi å gi dere inspirasjon til å være med å be for Shalom og for oss som familie. Det er av uvurderlig verdi at dere er med og ber! Tusen, tusen takk!

No comments:

Post a Comment