13 April 2012

15.april SHALOM-søndag i FLM

Førstkommende søndag er SHALOM-søndag i FLM! Det betyr at det i FLM-kirker over hele Madagaskar blir informert om Shaloms arbeid og tatt opp kollekt! Dette er en kjempemulighet for bevisstgjøring og informasjon om arbeidet vi driver.

Det er stort forbedringspotensial i hvordan Shalom klarer å benytte seg av denne muligheten, men i år har staben gjort en skikkelig innsats for å legge til rette for at mer informasjon kan komme ut. Det ble utarbeidet en informasjonsbrosjyre som ble sendt til de fleste kirkene, og mange prester er blitt kontaktet pr telefon for å minne om Shalom-dagen. Alle på hovedkontoret skal også selv være med å informere i forskjellige menigheter. Det blir spennende å se resultatene av denne innsatsen!

Vær gjerne med for denne dagen. Vær med å be om at mange må få større innblikk i hva Shalom driver med og at det må være med å skape engasjement i menighetene. Vær også med å be om at mer av det som blir samlet inn i kollekt må komme frem til Shalom (tidligere har desverre det meste blitt værende i menighetene).

Takk for at dere følger med oss og er med og ber for Shalom!

No comments:

Post a Comment