17 April 2012

Sakaizan'ny Shalom = Shalom's venner

En viktig del av arbeidet til Shalom drives gjennom Sakaizan'ny Shalom, Shalom's venner. Dette er foreninger rundt om i menighetene som samles til utadrettet arbeid i sine lokalområder. De samles til bønn og undersvisning og til hjemmebesøk hos muslimer de kjenner i nærområdet. På denne måten bygger de relasjoner og deler evangeliet litt etter litt.

Shalom jobber med å styrke denne delen av arbeidet. Det er gjennom Sakaizan'ny Shalom-gruppene vi skaper engasjement og tilhørighet til Shalom i menighetene. Det er også gjennom disse gruppene vi i stor grad når ut til enkelmenneskene i byene. Vi er alle kalt til å være vitner til våre muslimske venner og naboer, det er alles ansvar - ikke bare de ansatte i Shalom! Gjennom sakaizan'ny Shalom får kristne støtte og frimodighet til å nå ut til andre.

I disse gruppene finner også muslimer som har kommet til tro på Jesus sin plass. Flere opplever det som et godt fellesskap å komme inn i og et sted til å vokse i sin kristne tro.

Vær med å be for alle i Shalom's Venner! Be om trygghet i troen, frimodighet i å dele den med andre og glede over å være del av Guds rike. Vær med å be om at engasjementet må spres og at gruppene må oppleve vekst og se bønnesvar i arbeidet. Be om beskyttelse og utholdenhet i arbeidet. Måtte vi alle oppleve at de vi ber spesiellt for må ta imot Guds frelse.
Trond på et hjemmebesøk med noen fra Sakaizan'ny Shalom.

No comments:

Post a Comment