25 October 2012

Menigheten vår



Shalom-tunet ligger ca 7km utenfor Mahajanga sentrum, i en bydel som heter Antanimalandy. I denne bydelen har den lutherske menigheten vokst de siste årene og det gamle kirkebygget ble alt for lite. Frimodig har det begynt på nytt kirkebygg – og dette blir en STOR kirke J Man regner med at den skal romme ca 3.000 mennesker. Men som mye annet her på Madagaskar tar man det litt etter litt, og hos oss bygges det på kirka etter hvert som pengene blir samlet inn gjennom kollekt. Foreløpig er veggene kommet opp og snart er taket også lagt ferdig.
Imens er det masse aktivitet i kirken, og ingen lar seg stoppe av å måtte ha gudstjeneste eller møter midt i en byggeplass!
Selv om vi bor i byen og hovedkirken der er nærmere huset vårt, går vi til gudstjeneste i Antanimalandy. Her er alle kollegaene våre og andre mennesker vi er blitt kjent med gjennom Shalom. Det føles godt å ikke bare være de hvite misjonærene som blir satt på første rad uten at noen egentlig kjenner oss :-)
Vær gjerne med å be for gudstjenestene og alt annet arbeid i Antanimalandy menighet. At mennesker må bli møtt med Livets Ord og bli berørt av Jesus og hans helbredende og frigjørende kraft! Be også for de mange barna som kommer – at de må vokse opp i kjærlighet til Gud og søke tilflukt hos Ham i livets harde realiteter.


No comments:

Post a Comment