13 March 2012

Elia i Ankelilaly

Her kommer et glimt av ei av våre tøffe medarbeidere, Elia. Selv på Madagaskar er man tøff når man som 23åring og nyutdannet sykepleier drar alene til en landsby langt unna all sivilasjon, uten telefondekning, uten strøm og bosetter seg der i en jordhytte for å jobbe for Shalom! Shalom startet klinikken ifjor og hun er den som har fått ting opp å gå. Dr. Mireille var imponert under besøket der! Elia er dyktig og har fått hjulpet mange i landsbyen!

Hun er en av fire sykepleiere som Shalom ga stipend til utdannelsen og som ble uteksaminert ifjor.
Vær gjerne med å be for Elia og tjenesten hun står i! Det er en tøff hverdag alene langt fra familie og nettverk. I flere måneder i regntiden er landsbyen helt isolert, og hun har bare mulighet for radio-kontakt med Shalom-staben. Be om velsignelse og ledelse i hverdagen hennes, og at hun må kjenne at Jesus er hos henne og gir henne det hun trenger. Be om at vi må få pengene til å bygge et skikkelig bygg til klinikken. Be også gjerne for de tre andre nyutdannede sykepleierne våre. At de må få den støtten de trenger og ikke miste motet!


Dette er den lille klinikken sett fra luften. Elia bor i det lille huset til helt til høyre. Som dere ser er det en liten klinikk i et jordhus. Det er et ønske å få bygget et skikkelig bygg i murstein, som vil gi bedre forhold for pasientene og som også vil gjøre at vi kan få registrert klinikken hos myndighetene. Vi du være med å støtte Elia og byggingen av ny klinikk i Ankelilaly?! Vær med å gi en gave til Shalom!

No comments:

Post a Comment