08 March 2012

Svinger på livets vei...

Vi er en familie på reise. Det har vært mye reising de siste årene. Mye pakking ut og inn av kofferter... :-) Men det er også et stykke reise i hjertet som skal til for å komme helt frem til et sted. Vi er fortsatt på reise i hjertene og det svinger fortsatt mye på hjertets livsvei. Både opp og ned og frem og tilbake.

Vi er fortsatt i prosess med å finne måter å gå i pluss på i hverdagen. Det er mye som tar energi og vi er mye slitne og oppgitte... Vær gjerne med å be for oss alle fire, at vi må falle til ro, og finne en måte å leve på som gjør at vi kan ha overskudd og glede i hverdagen.

Barna har det for det meste bra nå, og det betyr mye! Det har løsnet for Simon på den franske skolen og han går med fynd og klem hver dag. Nå synger han også stadig på franske sanger fra skolen :-) Det går sakte men sikkert fremover med både fransken og gassisken hans, og det er en glede å se! Miriam er en lykkelig halvtåring som smiler og koser seg det meste av dagen. To tenner har hun fått og hun spiser grøt og frukt med stor lyst! Hun lever et bekymringsløst liv her i sør!

Takk for at dere følger med oss som familie også og ber for oss!

No comments:

Post a Comment